LIVRARE RAPIDĂ ÎN TOATĂ ȚARA!
Cost fix 18 lei, fără taxe suplimentare. Transport Gratuit la comenzi de peste 250 lei
GARANȚIA CALITĂȚII
Dacă nu ești Mulțumit, îți dăm banii înapoi!
STICKERE CADOU!
Indiferent de valoarea comenzii!
Îţi garantăm că vei fi pe deplin satisfăcut de alegerea facută în ceea ce priveşte produsele comandate de pe www.speedsticker.ro , lucru vizibil în părerile clienţilor noştri.
Îţi garantăm că vei primi produse de înaltă calitate, confecţionate din materiale import Germania, cu o durată de viaţă intre 3 şi 5 ani in exterior si nelimitat in interior.
Fiecare sticker este vectorizat şi atent analizat în timpul prelucrării pentru ca tu să beneficiezi de un produs premium, lucru care ne diferenţiază de alţi competitori.
 
 
 

 Îţi garantăm că beneficiezi de cel mai bun raport caliate/preţ. Pe speedsticker.ro beneficiezi de preţuri de producător, fără adaosuri de revânzător. Astfel, cumperi produse de calitate la cele mai bune preţuri.
Dacă nu eşti mulţumit de produsele noastre, ai 14 de zile drept de retur, iar noi îţi virăm banii in cont.
Beneficiezi de livrare rapidă a produselor in toată ţara. În plus, ai transport Gratuit prin Curier la comenzile de minim 300 lei, oriunde in România.
 
 
Ce NU îţi garantăm: Nu îţi garantăm că stickerele noastre au stabilitate perfecta pe orice suprafata(vopsea Raptor, elemente cu rugina, plastic nevopsit-poros, anumite tipuri de tencuieli, varuri, etc). Culorile din imaginile de prezentare pot să difere uşor faţă de culorile reale.